Currency Converter:

Lot: 1

Current Price: 25,000 TL Starting Bid: 25,000 TL Estimated: TL Losing Winning

Şair Özdemir Asaf'ın El Yazısıyla Var Şiiri Eskiz Çalışması ve Yazarın İmzası

Merhum Yüksek Mimar İnal Sungur Beyefendi'nin kütüphanesiyle birlikte gelen bu efemera, Şair Özdemir Asaf'ın Var şiirini kaleme aldığı, el yazısı eskiz çalışmasıdır. Şiirin sonunda Şairin imzası da yer almaktadır. Sayfanın arkası boştur. Ölçü: 22.5x23 cm. Var şiirinin yayınlanmış hâli ile karşılaştırma yapıldığında; birkaç satırın/kelimenin yer değiştirdiği, bazı kelimelerin değişmiş olduğu görülmektedir. Sn. Sungur ailesinden gelen kitaplar içinde Özdemir Asaf'ın imzalı ve (İnal Sungur'a) ithaflı kitapları da olduğundan, elyazısı ve imzanın birebir aynı olduğu görülmüş, yazı ve imzanın Özdemir Asaf'a ait olduğunu teyit için Özdemir Asaf'a ait satışta bulunan ithaf ve imzalı kitaplarla gerekli karşılaştırmalar yapılmıştır.Sn. İnal Sungur'un açış konuşmasını yaptığı bir Edebiyat Matinesi broşürü de müzeyedemizde sunulmuştur. Bu broşürde, Şair Özdemir Asaf'ın da bu matinede konuşmacı olduğu görülebilmektedir. Son resimdeki Özdemir Asaf'tan imzalı kitap ilana dahil değildir. İnal Sungur'a ithaflı olarak Özdemir Asaf imzalı bir kitapla karşılaştırma yapılabilmesi için resmi paylaşılmıştır.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Şair Özdemir Asaf'ın El Yazısıyla Var Şiiri Eskiz Çalışması ve Yazarın İmzası-Merhum Yüksek Mimar İnal Sungur Beyefendi'nin kütüphanesiyle birlikte gelen bu efemera, Şair Özdemir Asaf'ın Var şiirini kaleme aldığı, el yazısı eskiz çalışmasıdır. Şiirin sonunda Şairin imzası da yer almaktadır. Sayfanın arkası boştur. Ölçü: 22.5x23 cm. Var şiirinin yayınlanmış hâli ile karşılaştırma yapıldığında; birkaç satırın/kelimenin yer değiştirdiği, bazı kelimelerin değişmiş olduğu görülmektedir. Sn. Sungur ailesinden gelen kitaplar içinde Özdemir Asaf'ın imzalı ve (İnal Sungur'a) ithaflı kitapları da olduğundan, elyazısı ve imzanın birebir aynı olduğu görülmüş, yazı ve imzanın Özdemir Asaf'a ait olduğunu teyit için Özdemir Asaf'a ait satışta bulunan ithaf ve imzalı kitaplarla gerekli karşılaştırmalar yapılmıştır.Sn. İnal Sungur'un açış konuşmasını yaptığı bir Edebiyat Matinesi broşürü de müzeyedemizde sunulmuştur. Bu broşürde, Şair Özdemir Asaf'ın da bu matinede konuşmacı olduğu görülebilmektedir. Son resimdeki Özdemir Asaf'tan imzalı kitap ilana dahil değildir. İnal Sungur'a ithaflı olarak Özdemir Asaf imzalı bir kitapla karşılaştırma yapılabilmesi için resmi paylaşılmıştır.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Şair Özdemir Asaf'ın El Yazısıyla Var Şiiri Eskiz Çalışması ve Yazarın İmzası-Merhum Yüksek Mimar İnal Sungur Beyefendi'nin kütüphanesiyle birlikte gelen bu efemera, Şair Özdemir Asaf'ın Var şiirini kaleme aldığı, el yazısı eskiz çalışmasıdır. Şiirin sonunda Şairin imzası da yer almaktadır. Sayfanın arkası boştur. Ölçü: 22.5x23 cm. Var şiirinin yayınlanmış hâli ile karşılaştırma yapıldığında; birkaç satırın/kelimenin yer değiştirdiği, bazı kelimelerin değişmiş olduğu görülmektedir. Sn. Sungur ailesinden gelen kitaplar içinde Özdemir Asaf'ın imzalı ve (İnal Sungur'a) ithaflı kitapları da olduğundan, elyazısı ve imzanın birebir aynı olduğu görülmüş, yazı ve imzanın Özdemir Asaf'a ait olduğunu teyit için Özdemir Asaf'a ait satışta bulunan ithaf ve imzalı kitaplarla gerekli karşılaştırmalar yapılmıştır.Sn. İnal Sungur'un açış konuşmasını yaptığı bir Edebiyat Matinesi broşürü de müzeyedemizde sunulmuştur. Bu broşürde, Şair Özdemir Asaf'ın da bu matinede konuşmacı olduğu görülebilmektedir. Son resimdeki Özdemir Asaf'tan imzalı kitap ilana dahil değildir. İnal Sungur'a ithaflı olarak Özdemir Asaf imzalı bir kitapla karşılaştırma yapılabilmesi için resmi paylaşılmıştır.

    TLSold
  • Edebiyat Matinesi Broşürü (İ.T.Ü İnşaat Fakültesi 
Talebe Cemiyeti - 21 Mart 1953) 
(Katılanlar: Özdemir Asaf, B. Rahmi Eyüboğlu vd.)-Devrin önemli şair ve yazarlarının katıldığı bu edebiyat matinesi broşürü, matinenin açış konuşmasını yapan merhum Yüksek Mimar İnal Sungur Beyefendi'nin ailesinden intikal etmiştir. Matineye katılan bazı isimler: Oktay Akbal, Özdemir Asaf, Baki Süha Ediboğlu, Salâh Birsel, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Nezihe Meriç vd. Ölçü: 12.5x16 cm (Kapalı hali). Metin kısmı temizdir. Arka sayfasında Yapı Kredi Bankasının verdiği Kültür Sanat Mükâfatları hakkında bilgilendirme reklamı vardır.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Edebiyat Matinesi Broşürü (İ.T.Ü İnşaat Fakültesi Talebe Cemiyeti - 21 Mart 1953) (Katılanlar: Özdemir Asaf, B. Rahmi Eyüboğlu vd.)-Devrin önemli şair ve yazarlarının katıldığı bu edebiyat matinesi broşürü, matinenin açış konuşmasını yapan merhum Yüksek Mimar İnal Sungur Beyefendi'nin ailesinden intikal etmiştir. Matineye katılan bazı isimler: Oktay Akbal, Özdemir Asaf, Baki Süha Ediboğlu, Salâh Birsel, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Nezihe Meriç vd. Ölçü: 12.5x16 cm (Kapalı hali). Metin kısmı temizdir. Arka sayfasında Yapı Kredi Bankasının verdiği Kültür Sanat Mükâfatları hakkında bilgilendirme reklamı vardır.

    TLSold
  • Mine Erbek, Çatalhöyük'ten Günümüze Anadolu Motifleri (Yazarından İthaf ve İmzalı - 1. Baskı), Kültür Bakanlığı Yayınları, Ankara 2002, 216 sayfa.-Yazar tarafından; "Sn. …'a en derin sevgi ve saygılarımla" notu düşülerek imzalanmıştır. 23.5x33.5 cm. Sert karton kapak. Kuşe kağıda baskıdır. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Mine Erbek, Çatalhöyük'ten Günümüze Anadolu Motifleri (Yazarından İthaf ve İmzalı - 1. Baskı), Kültür Bakanlığı Yayınları, Ankara 2002, 216 sayfa.-Yazar tarafından; "Sn. …'a en derin sevgi ve saygılarımla" notu düşülerek imzalanmıştır. 23.5x33.5 cm. Sert karton kapak. Kuşe kağıda baskıdır. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Şefik Memiş, Basında Mustafa Kemal Atatürk (1912-1938), Koçak Koleksiyon, İstanbul, 2016, 432 sayfa.-Özel Deri Kutusunda, Sertifikalı, 432 sayfa, 35x48 cm, kuşe kağıda baskı. 
Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Şefik Memiş, Basında Mustafa Kemal Atatürk (1912-1938), Koçak Koleksiyon, İstanbul, 2016, 432 sayfa.-Özel Deri Kutusunda, Sertifikalı, 432 sayfa, 35x48 cm, kuşe kağıda baskı. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • İmam Birgivi: Cilâlü'l-Kulûb [Kalplerin Cilâsı], 
Arapça Yazma Eser, Hicri 1100 / Milâdi 1688/89, 
169 varak.-Cildi sert karton kapaktır. Metni Arapça, derkenarları Osmanlıca'dır. 16x21 cm. Eser toplam 169 yapraktır. 22. ve 23. yaprakta toplam 18 satırda mürekkep dağılmış olduğundan bu satırlar okunamamaktadır. 122. yaprağın orta sağ kesiminde (metin olmayan kenar kısmında) 3x3 cm. kopmuş parça vardır. Sayfa kenarlarında yer yer Osmanlıca derkenarlar vardır. Sayfaların üst kenar kısmında  (metin olmayan kenar kısmında) kurumuş su lekesi izi vardır (Bkz. Resim 3). Metin kısımları (22. ve 23. yaprakta bahsedilen kısım hariç) rahatça okunabilmektedir. Müstensihi bilinmemektedir.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    İmam Birgivi: Cilâlü'l-Kulûb [Kalplerin Cilâsı], Arapça Yazma Eser, Hicri 1100 / Milâdi 1688/89, 169 varak.-Cildi sert karton kapaktır. Metni Arapça, derkenarları Osmanlıca'dır. 16x21 cm. Eser toplam 169 yapraktır. 22. ve 23. yaprakta toplam 18 satırda mürekkep dağılmış olduğundan bu satırlar okunamamaktadır. 122. yaprağın orta sağ kesiminde (metin olmayan kenar kısmında) 3x3 cm. kopmuş parça vardır. Sayfa kenarlarında yer yer Osmanlıca derkenarlar vardır. Sayfaların üst kenar kısmında (metin olmayan kenar kısmında) kurumuş su lekesi izi vardır (Bkz. Resim 3). Metin kısımları (22. ve 23. yaprakta bahsedilen kısım hariç) rahatça okunabilmektedir. Müstensihi bilinmemektedir.

    TLSold
  • Dr. Erdal İlter, Kuruluşunun 75. Yılı Anısına: Milli İstihbarat Teşkilâtı Tarihçesi, MİT Basım Evi, Ankara 2002, 1. Baskı, 172 sayfa.-(Milli Emniyet Hizmetleri Riyâseti - M.E.H / MAH) (1927-1965). 17x24.5 cm. Kuşe kağıda baskıdır. Cildi sert karton kapaktır. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. 1000 adet basılmış bir eserdir.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Dr. Erdal İlter, Kuruluşunun 75. Yılı Anısına: Milli İstihbarat Teşkilâtı Tarihçesi, MİT Basım Evi, Ankara 2002, 1. Baskı, 172 sayfa.-(Milli Emniyet Hizmetleri Riyâseti - M.E.H / MAH) (1927-1965). 17x24.5 cm. Kuşe kağıda baskıdır. Cildi sert karton kapaktır. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. 1000 adet basılmış bir eserdir.

    TLSold
  • Mete Tunçay, Türkiye'de Piyango Tarihi ve Millî Piyango İdaresi, Milli Piyango İdaresi Yayını, Ankara 1993, 496 sayfa.-16.5x23 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Mete Tunçay, Türkiye'de Piyango Tarihi ve Millî Piyango İdaresi, Milli Piyango İdaresi Yayını, Ankara 1993, 496 sayfa.-16.5x23 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Doğan Avcıoğlu, Türkiye'nin Düzeni: Dün Bugün Yarın [Özel Baskı], Kırmızı Kedi Yayınevi, İstanbul 2015, 800 sayfa.-Yayınevinden 1. Baskı, 16x24 cm. Sert karton kapak. Koleksiyonluk baskı.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Doğan Avcıoğlu, Türkiye'nin Düzeni: Dün Bugün Yarın [Özel Baskı], Kırmızı Kedi Yayınevi, İstanbul 2015, 800 sayfa.-Yayınevinden 1. Baskı, 16x24 cm. Sert karton kapak. Koleksiyonluk baskı.

    TLSold
  • M. Gazi Yaşargil: Bir Beyin Cerrahının Meslek Yaşamı, Düşünceleri ve Anıları [Özel Kutulu], Lippincott Williams & Wilkins, İstanbul 2000, 235 sayfa.-22x28.2 cm. Özel kutusu ve cildi sağlam, metin kısımları temizdir.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    M. Gazi Yaşargil: Bir Beyin Cerrahının Meslek Yaşamı, Düşünceleri ve Anıları [Özel Kutulu], Lippincott Williams & Wilkins, İstanbul 2000, 235 sayfa.-22x28.2 cm. Özel kutusu ve cildi sağlam, metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Desire Blanchet, Historie Contemporaine de 1789 
A Nos Jours, Librairie Classique Eugene Belin, Paris 1890, 450 sayfa.-1789'dan Günümüze Çağdaş Tarih. Fransızca.  Ciltli. 11x18 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. 
Sırt kısmında tahrip olmuş bir nokta vardır

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Desire Blanchet, Historie Contemporaine de 1789 A Nos Jours, Librairie Classique Eugene Belin, Paris 1890, 450 sayfa.-1789'dan Günümüze Çağdaş Tarih. Fransızca. Ciltli. 11x18 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. Sırt kısmında tahrip olmuş bir nokta vardır

    TLSold
  • Stamo Papadaki, The Work of Oscar Niemeyer, 
New York, 1951, 220 sayfa.-Oscar Niemeyer'in Çalışması. Cildi sert karton kapaktır. İngilizce. 22.5x22.5 cm. Dünyaca ünlü mimar Niemeyer'in mimarlık öyküsünü ve önemli projelerinin çizimlerini, vaziyet planlarını vs. bulacağınız nadir bir eserdir. Ön kapakta resimde görülebilir üç-dört noktasal beyaz leke vardır. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. Kuşe kağıda baskıdır. Ön kapağın iç kısmında kitabın alındığı kitabevinin etiketi ve birinci sayfada eski sahibinin adı-soyadı yazılıdır. Haricen bir çizik veya not yoktur.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Stamo Papadaki, The Work of Oscar Niemeyer, New York, 1951, 220 sayfa.-Oscar Niemeyer'in Çalışması. Cildi sert karton kapaktır. İngilizce. 22.5x22.5 cm. Dünyaca ünlü mimar Niemeyer'in mimarlık öyküsünü ve önemli projelerinin çizimlerini, vaziyet planlarını vs. bulacağınız nadir bir eserdir. Ön kapakta resimde görülebilir üç-dört noktasal beyaz leke vardır. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. Kuşe kağıda baskıdır. Ön kapağın iç kısmında kitabın alındığı kitabevinin etiketi ve birinci sayfada eski sahibinin adı-soyadı yazılıdır. Haricen bir çizik veya not yoktur.

    TLSold
  • Sabatier de Castres, Bibliootheque Choise des 
Chefs-daeuvre Français et Etrangers 6: Contes de Boccace, Dentu Et C, Editeurs, Paris 1887, 308 sayfa.-Fransız ve Yabancı Başyapıtlardan Oluşan Kütüphane - Seçki 6: Boccaccio Masalları.  Fransızca. 10.5x16.5 cm.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Sabatier de Castres, Bibliootheque Choise des Chefs-daeuvre Français et Etrangers 6: Contes de Boccace, Dentu Et C, Editeurs, Paris 1887, 308 sayfa.-Fransız ve Yabancı Başyapıtlardan Oluşan Kütüphane - Seçki 6: Boccaccio Masalları. Fransızca. 10.5x16.5 cm.

    TLSold
  • Mithat Fenmen, Piyanistin Kitabı, 
Akba ve Kültür Kitabevleri, Ankara 1947 (1. Baskı), 248 sayfa.-Sert karton kapak. 17x24 cm. Ön ve arka kapağında resimde görülebilir küçük lekeler vardır. 
Metin kısımları temizdir.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Mithat Fenmen, Piyanistin Kitabı, Akba ve Kültür Kitabevleri, Ankara 1947 (1. Baskı), 248 sayfa.-Sert karton kapak. 17x24 cm. Ön ve arka kapağında resimde görülebilir küçük lekeler vardır. Metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Bruno Zevi, Towards An Organic Architecture, 
Faber & Faber Limited, London 1949, 180 sayfa.-Organik Bir Mimariye Doğru. İngilizce. Sert karton kapak. 14x22 cm. Ön kapağın iç tarafında ve iç kapakta 
eski sahibinin adı-soyadı yazılıdır. Metin kısımları temizdir. Ön kapağın üst kısmında resimde görülen solma vardır.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Bruno Zevi, Towards An Organic Architecture, Faber & Faber Limited, London 1949, 180 sayfa.-Organik Bir Mimariye Doğru. İngilizce. Sert karton kapak. 14x22 cm. Ön kapağın iç tarafında ve iç kapakta eski sahibinin adı-soyadı yazılıdır. Metin kısımları temizdir. Ön kapağın üst kısmında resimde görülen solma vardır.

    TLSold
  • Mecanî El-Edeb fî Hadâikil Arab, Beyrut, 1936, 315 sayfa.-Sert karton kapak. 13x19.5 cm. Sonunda fihrist mevcuttur. Sırt kısmında kütüphane etiketi, iç kapakta kütüphane kaşesi, yan kağıdında kaşe izi vardır. Eserin cildi sağlam, metin kısımları tamamen temizdir.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Mecanî El-Edeb fî Hadâikil Arab, Beyrut, 1936, 315 sayfa.-Sert karton kapak. 13x19.5 cm. Sonunda fihrist mevcuttur. Sırt kısmında kütüphane etiketi, iç kapakta kütüphane kaşesi, yan kağıdında kaşe izi vardır. Eserin cildi sağlam, metin kısımları tamamen temizdir.

    TLSold
  • B. Boky, Mining, MIR Publishers, Moskova 1967, 753 sayfa.-İngilizce. Rusça'dan çev. John Scott. Bez ciltli, 15.5x22 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. Yan kağıdında eski sahibinin adı soyadı yazılıdır.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    B. Boky, Mining, MIR Publishers, Moskova 1967, 753 sayfa.-İngilizce. Rusça'dan çev. John Scott. Bez ciltli, 15.5x22 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. Yan kağıdında eski sahibinin adı soyadı yazılıdır.

    TLSold
  • A. Betekhtin, A Course of Mineralogy, Peace Publishers, Moskova, Tarihsiz, 643 sayfa.-İngilizce. Rusça'dan çev. V. Agol. Bez ciltli, 15.5x22.5 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. Yan kağıdında eski sahibinin adı soyadı yazılıdır ve kitabevi kaşesi vardır.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    A. Betekhtin, A Course of Mineralogy, Peace Publishers, Moskova, Tarihsiz, 643 sayfa.-İngilizce. Rusça'dan çev. V. Agol. Bez ciltli, 15.5x22.5 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. Yan kağıdında eski sahibinin adı soyadı yazılıdır ve kitabevi kaşesi vardır.

    TLSold
  • 1936 Tarih ve 1/800.000 ölçekli renkli 
İstanbul, İzmir, Ankara, Erzurum, Musul, Sivas Haritala Paftaları [6 Pafta] (Hazırlayan: Harita Genel Direktörlüğü, 1936)-1 adet paftada noktasal (0.5x0.5 cm.) yanık izi vardır.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    1936 Tarih ve 1/800.000 ölçekli renkli İstanbul, İzmir, Ankara, Erzurum, Musul, Sivas Haritala Paftaları [6 Pafta] (Hazırlayan: Harita Genel Direktörlüğü, 1936)-1 adet paftada noktasal (0.5x0.5 cm.) yanık izi vardır.

    TLSold
  • Jacob Baal-Teshuva, Louis Comfort Tiffany, Taschen, Köln 2004, 191 sayfa.-İngilizce. Kuşe kağıda baskı. 14.5x20 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Jacob Baal-Teshuva, Louis Comfort Tiffany, Taschen, Köln 2004, 191 sayfa.-İngilizce. Kuşe kağıda baskı. 14.5x20 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Festskrift til Fredrik Stabel Redigert av Arve Solstad (Fornuften er en ensom ting) [Norveççe], Gyldendal Norsk Forlag, Oslo 1984, 200 sayfa.-Sunuş: Darwin P. Erlandsen. Norveççe. 16.5x23.5 cm. Kuşe kağıda baskıdır. Cildi sağlam ve metin kısımları 
temizdir.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Festskrift til Fredrik Stabel Redigert av Arve Solstad (Fornuften er en ensom ting) [Norveççe], Gyldendal Norsk Forlag, Oslo 1984, 200 sayfa.-Sunuş: Darwin P. Erlandsen. Norveççe. 16.5x23.5 cm. Kuşe kağıda baskıdır. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Janos Sipos, In the wake of Bartok in Anatolia, European Folklore Institute, Budapeşte, 2000, 221 sayfa.-İngilizce. 15.5x23 cm. Kendinden ayraçlı karton kapak. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Janos Sipos, In the wake of Bartok in Anatolia, European Folklore Institute, Budapeşte, 2000, 221 sayfa.-İngilizce. 15.5x23 cm. Kendinden ayraçlı karton kapak. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Raymond Renard, Une Ethique Pour la Francophonie: Questions de politique linguistique (Yazarından İthaflı ve İmzalı), Didier Erudition, Paris 2000, 357 sayfa.-17x24 cm. Fransızca. Yazarı tarafından ithaf notlu ve imzalıdır. Fransızca'dır.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Raymond Renard, Une Ethique Pour la Francophonie: Questions de politique linguistique (Yazarından İthaflı ve İmzalı), Didier Erudition, Paris 2000, 357 sayfa.-17x24 cm. Fransızca. Yazarı tarafından ithaf notlu ve imzalıdır. Fransızca'dır.

    TLSold
  • Gottfried Auguft Bürger, Gedichte (Ciltli - Cep Boy),
Verlag von Walther Fiedler, Leipzig, Tarihsiz 
[Yaklaşık 1920’ler]-Fransızca. 10x14 cm (Cep Boy). Tarihsiz. Yurtdışındaki emsal ciltli baskıların basım tarihi 1920'dir. 
Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Gottfried Auguft Bürger, Gedichte (Ciltli - Cep Boy), Verlag von Walther Fiedler, Leipzig, Tarihsiz [Yaklaşık 1920’ler]-Fransızca. 10x14 cm (Cep Boy). Tarihsiz. Yurtdışındaki emsal ciltli baskıların basım tarihi 1920'dir. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Lars Larsson - Rolf Eliasson, Yat Tasarımı Genel İlkeler (2. Baskıdan Çeviri), Birsen Yayınevi, İstanbul 2006, 349 sayfa.-Çev. Tamer Yılmaz. 19x28.5 cm. Ön kapağın içinde kitabevi etiketi mevcuttur. Haricen metin kısmı temizdir.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Lars Larsson - Rolf Eliasson, Yat Tasarımı Genel İlkeler (2. Baskıdan Çeviri), Birsen Yayınevi, İstanbul 2006, 349 sayfa.-Çev. Tamer Yılmaz. 19x28.5 cm. Ön kapağın içinde kitabevi etiketi mevcuttur. Haricen metin kısmı temizdir.

    TLSold
  • Eric W. Sorensen, Sorensen'in Motorlu Tekne Rehberi (Tasarım, Yapım ve Performans), Marintek Deniz ve Yat Malzemeleri, Üsküdar, 2007, 517 sayfa-Çeviren bilgisi bulunmamaktadır. Türkçe. 18x23 cm.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Eric W. Sorensen, Sorensen'in Motorlu Tekne Rehberi (Tasarım, Yapım ve Performans), Marintek Deniz ve Yat Malzemeleri, Üsküdar, 2007, 517 sayfa-Çeviren bilgisi bulunmamaktadır. Türkçe. 18x23 cm.

    TLSold
  • İbrahim Safi [Sanatı, Hakkındaki Anılar, Kişiliği...] (Önsöz Enver Tali Çetin - Ciltli ve Şömizli), Roche Müstahzaları Sanayi A.Ş., 1990, 281 sayfa.-Haz. Faruk Yöneyman, 22x30.5 cm. Türkçe. Şömiz kenarları yorgundur. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. Kuşe kağıda baskıdır.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    İbrahim Safi [Sanatı, Hakkındaki Anılar, Kişiliği...] (Önsöz Enver Tali Çetin - Ciltli ve Şömizli), Roche Müstahzaları Sanayi A.Ş., 1990, 281 sayfa.-Haz. Faruk Yöneyman, 22x30.5 cm. Türkçe. Şömiz kenarları yorgundur. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. Kuşe kağıda baskıdır.

    TLSold
  • Türk Kumaş ve Kadifeleri Fasikül 1 - 2 (Takım),-Fasikül I: XIV.-XVI. Yüzyıl / Fasikül II: XVII-XIX Yüzyıl ve Kumaş Süslemesi. Ciltleri sağlam ve metin kısımları 
temizdir. Fasikül 1: 1946 baskı, 125 sayfa. Fasikül 2: 1951 baskı, 263 sayfa.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Türk Kumaş ve Kadifeleri Fasikül 1 - 2 (Takım),-Fasikül I: XIV.-XVI. Yüzyıl / Fasikül II: XVII-XIX Yüzyıl ve Kumaş Süslemesi. Ciltleri sağlam ve metin kısımları temizdir. Fasikül 1: 1946 baskı, 125 sayfa. Fasikül 2: 1951 baskı, 263 sayfa.

    TLSold
  • Haz. Oswyn Murray, Demetri Porphyrios: Selected Buildings and Drawings, Academy Editions, Singapore, 1993, 143 sayfa.-İngilizce. Kuşe kağıda baskı. Kendinden ayraçlı sert karton kapak. 25x30.5 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Haz. Oswyn Murray, Demetri Porphyrios: Selected Buildings and Drawings, Academy Editions, Singapore, 1993, 143 sayfa.-İngilizce. Kuşe kağıda baskı. Kendinden ayraçlı sert karton kapak. 25x30.5 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Winston Churchill , Memoires Sur La Deuxieme 
Guerre Mondiale 1 (Kısım 1: D'une Guerre a L'autre 1919-1939 - Kısım 2: La Drole de Guerre 1939-1940), Librairie Plon, Paris 1948, 389+436 sayfa.-Winston Churchill’in İkinci Dünya Savaşı Anıları. Fransızca. 14x22.5 cm. 1. Cilt: Ön kapağı ciltten ayrılmış olarak gelmiş olup, tamir edilerek yapıştırılmıştır. Kapağın kondisyonu resimden anlaşılabilir. Metin kısımları temizdir. Sırt kısmı ikinci resimde görülebilir. Cildi dağınık değildir. Yan kağıdında tarih ve yer bilgisi mevcuttur.
2. Cilt: Kapağın sırt kısmında tahrif vardır (tamir edilmiştir). Ön kapakta kurumuş leke izi vardır. Metin kısımları temizdir. Cildi dağınık değildir. Yan kağıdında tarih ve yer bilgisi mevcuttur.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Winston Churchill , Memoires Sur La Deuxieme Guerre Mondiale 1 (Kısım 1: D'une Guerre a L'autre 1919-1939 - Kısım 2: La Drole de Guerre 1939-1940), Librairie Plon, Paris 1948, 389+436 sayfa.-Winston Churchill’in İkinci Dünya Savaşı Anıları. Fransızca. 14x22.5 cm. 1. Cilt: Ön kapağı ciltten ayrılmış olarak gelmiş olup, tamir edilerek yapıştırılmıştır. Kapağın kondisyonu resimden anlaşılabilir. Metin kısımları temizdir. Sırt kısmı ikinci resimde görülebilir. Cildi dağınık değildir. Yan kağıdında tarih ve yer bilgisi mevcuttur. 2. Cilt: Kapağın sırt kısmında tahrif vardır (tamir edilmiştir). Ön kapakta kurumuş leke izi vardır. Metin kısımları temizdir. Cildi dağınık değildir. Yan kağıdında tarih ve yer bilgisi mevcuttur.

    TLSold
  • Alexandre Pouchkine-Gogol-Tolstoi vd., Les Vingt 
Meilleures Nouvelles Russes (Texte Integral ), Editions Seghers, Paris 1960, 471 sayfa.-En İyi Yirmi Rus Kısa Hikayesi: Tam Metin. Fransızca.  Ciltli ve Şömizli. 14.5x21.5 cm. Cildi sağlamdır, şömizin üst kısımlarında hafif aşınma vardır. Metin kısımları temizdir.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Alexandre Pouchkine-Gogol-Tolstoi vd., Les Vingt Meilleures Nouvelles Russes (Texte Integral ), Editions Seghers, Paris 1960, 471 sayfa.-En İyi Yirmi Rus Kısa Hikayesi: Tam Metin. Fransızca. Ciltli ve Şömizli. 14.5x21.5 cm. Cildi sağlamdır, şömizin üst kısımlarında hafif aşınma vardır. Metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Prof. A. Bossuat - Prof. E. Bruley , 
Histoire Contemporaine Apres 1789, Librairie A. Hatier, Paris 1948, 446 sayfa.-1789 Sonrası Çağdaş Tarih. Fransızca. Bez Ciltli. 15x21.5 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Prof. A. Bossuat - Prof. E. Bruley , Histoire Contemporaine Apres 1789, Librairie A. Hatier, Paris 1948, 446 sayfa.-1789 Sonrası Çağdaş Tarih. Fransızca. Bez Ciltli. 15x21.5 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Prof.Dr. Haydar Kazgan, Osmanlı'dan Cumhuriyet'e Türk Bankacılık Tarihi, Türkiye Bankalar Birliği, İstanbul 1997, 286 sayfa.-Özel Kutusunda, Ciltli ve Şömizli, 23x31 cm.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Prof.Dr. Haydar Kazgan, Osmanlı'dan Cumhuriyet'e Türk Bankacılık Tarihi, Türkiye Bankalar Birliği, İstanbul 1997, 286 sayfa.-Özel Kutusunda, Ciltli ve Şömizli, 23x31 cm.

    TLSold
  • Altan Türe, Dünya Kuyumculuk Tarihi 3: İslam Dünyasında Takılar ve Kuyumculuk, Gazi Rotary Kulübü, Ankara, Tarihsiz, 167 sayfa.-Erken, Klasik, Klasik Sonrası ve Geç Dönemler. Ciltli ve şömizli. Kuşe kağıda baskıdır. 22x28 cm.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Altan Türe, Dünya Kuyumculuk Tarihi 3: İslam Dünyasında Takılar ve Kuyumculuk, Gazi Rotary Kulübü, Ankara, Tarihsiz, 167 sayfa.-Erken, Klasik, Klasik Sonrası ve Geç Dönemler. Ciltli ve şömizli. Kuşe kağıda baskıdır. 22x28 cm.

    TLSold
  • L. Gallouedec - F. Maurette, Geographie de L'asie de L'insulinde et de L'afrique, Librairie Hachette, Paris 1925, 313 sayfa.-Hindistan ve Afrika Coğrafyası. Fransızca. Asya,  Bez Ciltli. 12x19 cm.Kapak kenarlarında ve sırt kısmında 
aşınmalar vardır. Cildi sağlamdır. Metin kısımları temizdir.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    L. Gallouedec - F. Maurette, Geographie de L'asie de L'insulinde et de L'afrique, Librairie Hachette, Paris 1925, 313 sayfa.-Hindistan ve Afrika Coğrafyası. Fransızca. Asya, Bez Ciltli. 12x19 cm.Kapak kenarlarında ve sırt kısmında aşınmalar vardır. Cildi sağlamdır. Metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Fiorella Imparati, Hitit Yasaları (İtalyanca'dan Çeviri), İtalyan Kültür Heyeti Arkeoloji Arş.Böl., Ankara 1992, 342 sayfa.-28.5x26 cm. Türkçe. Kendinden ayraçlı karton kapak. Eserin ilk baskısı Roma'da 1964 yılına yapılmıştır. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Fiorella Imparati, Hitit Yasaları (İtalyanca'dan Çeviri), İtalyan Kültür Heyeti Arkeoloji Arş.Böl., Ankara 1992, 342 sayfa.-28.5x26 cm. Türkçe. Kendinden ayraçlı karton kapak. Eserin ilk baskısı Roma'da 1964 yılına yapılmıştır. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Kollektif, Prof. Doğan Kuban'a Armağan, Eren Yayıncılık, İstanbul, 1996, 216 sayfa.-Haz. Zeynep Ahunbay-Deniz Mazlum vd. 20x28 cm. Şömizin ön ve arkasında resimde görülebilir küçük kuru leke izleri vardır. Cildi sağlam, metin kısımları temizdir.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Kollektif, Prof. Doğan Kuban'a Armağan, Eren Yayıncılık, İstanbul, 1996, 216 sayfa.-Haz. Zeynep Ahunbay-Deniz Mazlum vd. 20x28 cm. Şömizin ön ve arkasında resimde görülebilir küçük kuru leke izleri vardır. Cildi sağlam, metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Doğan Kuban, İstanbul: Bir Kent Tarihi (Bizantion, Konstantinapolis, İstanbul), Tarih Vakfı Yurt Yayınları, İstanbul 2004, 444 sayfa.-21.5x27 cm. Ciltli ve Şömizli. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Doğan Kuban, İstanbul: Bir Kent Tarihi (Bizantion, Konstantinapolis, İstanbul), Tarih Vakfı Yurt Yayınları, İstanbul 2004, 444 sayfa.-21.5x27 cm. Ciltli ve Şömizli. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Metin Sözen-Rüçhan Arık vd., Türk Mimarisinin Gelişimi ve Mimar Sinan, Türkye İş Bankası Kültür Yayınları, İstanbul 1975, 397 sayfa.-24x30.5 cm. Şömizi yorgundur (şömiz kenarlarında aşınmalar vardır). Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. Kuşe kağıda baskıdır.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Metin Sözen-Rüçhan Arık vd., Türk Mimarisinin Gelişimi ve Mimar Sinan, Türkye İş Bankası Kültür Yayınları, İstanbul 1975, 397 sayfa.-24x30.5 cm. Şömizi yorgundur (şömiz kenarlarında aşınmalar vardır). Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. Kuşe kağıda baskıdır.

    TLSold
  • Cahit Kayra, İstanbul'un Yokuş ve Merdivenleri, İBB Yayınları, İstanbul 1991, 111 sayfa.-Fotoğraflar: Gündüz Kayra, 23x32 cm. Kuşe kağıda baskıdır. Dizin mevcuttur. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Cahit Kayra, İstanbul'un Yokuş ve Merdivenleri, İBB Yayınları, İstanbul 1991, 111 sayfa.-Fotoğraflar: Gündüz Kayra, 23x32 cm. Kuşe kağıda baskıdır. Dizin mevcuttur. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Kitabı Mukaddes + Eski ve Yeni Ahit (Tevrat ve İncil)
Kitabı Mukaddes Şirketi, İstanbul, 1958, 902+274 sayfa.-Türkçe. Sert karton kapak. 16.5x21 cm. Cildi sağlamdır. Şömizin üst ve alt tarafları hasarlıdır. 
Metin kısımları temizdir.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Kitabı Mukaddes + Eski ve Yeni Ahit (Tevrat ve İncil) Kitabı Mukaddes Şirketi, İstanbul, 1958, 902+274 sayfa.-Türkçe. Sert karton kapak. 16.5x21 cm. Cildi sağlamdır. Şömizin üst ve alt tarafları hasarlıdır. Metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Albert Malet - Jules Isaac, XIVe, XVe, XVIe Siegles,
 Librairie Hachette, Paris 1927, 584 sayfa.-14., 15. 16. Yüzyıllar. Fransızca.  Ciltli. 13x18.5 cm. Cildi sağlamdır. Toplam 4 sayfasında kırmızı tükenmez 
kalemle altı çizilmiş satırlar vardır. Haricen metin kısmı temizdir.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Albert Malet - Jules Isaac, XIVe, XVe, XVIe Siegles, Librairie Hachette, Paris 1927, 584 sayfa.-14., 15. 16. Yüzyıllar. Fransızca. Ciltli. 13x18.5 cm. Cildi sağlamdır. Toplam 4 sayfasında kırmızı tükenmez kalemle altı çizilmiş satırlar vardır. Haricen metin kısmı temizdir.

    TLSold
  • Alper Görmüş vd., Mithat: İğne Deliğinden Dünya Modasına 60 Yıl, Mithat Giyim A.Ş., İstanbul 1999 (1. Baskı ve Şömizli), 226 sayfa.-Numaralı olarak 1000 adet basılmış olup, 0880 numaralı nüshadır. Yay.Dan. Hilmi Yavuz. 17.5x23.5 cm.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Alper Görmüş vd., Mithat: İğne Deliğinden Dünya Modasına 60 Yıl, Mithat Giyim A.Ş., İstanbul 1999 (1. Baskı ve Şömizli), 226 sayfa.-Numaralı olarak 1000 adet basılmış olup, 0880 numaralı nüshadır. Yay.Dan. Hilmi Yavuz. 17.5x23.5 cm.

    TLSold
  • Henri Jean Duteil, Loin Dans la Turquie 
(Yazarı Duteil'den İthaflı ve İmzalı), La Table 
Ronde, Paris 1958, 253 sayfa.-Türkiye’den Uzakta. Fransızca. 14x20 cm. Kapak sırtında aşınma olup kapağı da yorgundur. Arka kapak 
yarıya kadar ciltten ayrılmıştır (tamir edilmemiştir). Metin kısımları temiz olan kitapta eksik sayfa yoktur. Sayfa 97'de altı kırmızı kurşun kalemle çizilmiş 6 satır vardır. Yazarından imzalıdır.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Henri Jean Duteil, Loin Dans la Turquie (Yazarı Duteil'den İthaflı ve İmzalı), La Table Ronde, Paris 1958, 253 sayfa.-Türkiye’den Uzakta. Fransızca. 14x20 cm. Kapak sırtında aşınma olup kapağı da yorgundur. Arka kapak yarıya kadar ciltten ayrılmıştır (tamir edilmemiştir). Metin kısımları temiz olan kitapta eksik sayfa yoktur. Sayfa 97'de altı kırmızı kurşun kalemle çizilmiş 6 satır vardır. Yazarından imzalıdır.

    TLSold
  • Refik Ekipman [Hayatı ve Sergi Kataloğu] + Ekipman'ın İki Kitabının Tıpkı Basımı: 17-19. Yüzyıllarda Dünya Resim Sanatı + Osman Hamdi-Dr. Kıymet Giray - Prof.Dr. Adnan Turani, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Ankara, 2001, 88+ sayfa. 24x32 cm. 88 sayfaya ek olarak Dünya Resim Sanatı (20 sayfa-tıpkıbasım) + Osman Hamdi (12 sayfa+resimler-tıpkıbasım). Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. Kitabın ilk 88 sayfası (kuşe kağıda baskı) 12 Nisan-03 Mayıs 2001 tarihleri arasında T.C.M.B Sanat Galerisi'nde açılan Refik Ekipman retrospektif resim sergisi kataloğudur.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Refik Ekipman [Hayatı ve Sergi Kataloğu] + Ekipman'ın İki Kitabının Tıpkı Basımı: 17-19. Yüzyıllarda Dünya Resim Sanatı + Osman Hamdi-Dr. Kıymet Giray - Prof.Dr. Adnan Turani, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Ankara, 2001, 88+ sayfa. 24x32 cm. 88 sayfaya ek olarak Dünya Resim Sanatı (20 sayfa-tıpkıbasım) + Osman Hamdi (12 sayfa+resimler-tıpkıbasım). Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. Kitabın ilk 88 sayfası (kuşe kağıda baskı) 12 Nisan-03 Mayıs 2001 tarihleri arasında T.C.M.B Sanat Galerisi'nde açılan Refik Ekipman retrospektif resim sergisi kataloğudur.

    TLSold
  • Fabrizio Mancinelli, The Sistine Chapel, Edizioni Musei Vaticani, Vatikan 2002, 112 sayfa.-İngilizce çev.: Henry McConnachie, 20x26.5 cm. Kuşe kağıda baskıdır. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Fabrizio Mancinelli, The Sistine Chapel, Edizioni Musei Vaticani, Vatikan 2002, 112 sayfa.-İngilizce çev.: Henry McConnachie, 20x26.5 cm. Kuşe kağıda baskıdır. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Ivan Tourgueneff , Nouveaux Recits D'un Chasseur, 
Albin Michel, Paris 1927, 287 sayfa.-Bir Avcının Yeni Hikayeleri. Fransızca. 12x18.5 cm. Sırt kısmında aşınmış ve yırtılma vardır. 
Sayfa eksiği yoktur. Fransız Kız Lisesi  (Kadıköy) kaşeli kitabın metin kısımları temizdir.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Ivan Tourgueneff , Nouveaux Recits D'un Chasseur, Albin Michel, Paris 1927, 287 sayfa.-Bir Avcının Yeni Hikayeleri. Fransızca. 12x18.5 cm. Sırt kısmında aşınmış ve yırtılma vardır. Sayfa eksiği yoktur. Fransız Kız Lisesi (Kadıköy) kaşeli kitabın metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Albert Malet - Jules Isaac, Le Moyen Age: 
Jusqu'a la Guerre de Cent Ans (Bez Ciltli), Librairie Hachette, Paris 1928, 516 sayfa.-Orta Çağ: Yüz Yıl Savaşlarına Kadar. Fransızca. 12.5x18.5 cm. 271. sayfada metnin okunmasına engel 
olmayan bir kesik vardır. Cildi sağlamdır. Birkaç sayfada altı çizili satırlar vardır.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Albert Malet - Jules Isaac, Le Moyen Age: Jusqu'a la Guerre de Cent Ans (Bez Ciltli), Librairie Hachette, Paris 1928, 516 sayfa.-Orta Çağ: Yüz Yıl Savaşlarına Kadar. Fransızca. 12.5x18.5 cm. 271. sayfada metnin okunmasına engel olmayan bir kesik vardır. Cildi sağlamdır. Birkaç sayfada altı çizili satırlar vardır.

    TLSold
  • Jules Verne, Le Pays Des Fourrures 
(Bölüm 2) (Ciltli ve Şömizli), Librairie Hachette, Paris 1941, 258 sayfa.-Kürkler Ülkesi. Fransızca. 12x18 cm. Şömizin sırt ve ön kapak alt kesiminde kopmuş noktalar vardır. 
Şömizi yorgundur. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Jules Verne, Le Pays Des Fourrures (Bölüm 2) (Ciltli ve Şömizli), Librairie Hachette, Paris 1941, 258 sayfa.-Kürkler Ülkesi. Fransızca. 12x18 cm. Şömizin sırt ve ön kapak alt kesiminde kopmuş noktalar vardır. Şömizi yorgundur. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Albert Malet - Jules Isaac, 
L'orient Et La Grece - Classe-De-Sixieme 
(Bez Ciltli), Libraire Hachette, Paris 1925, 428 sayfa.-Doğu ve Yunanistan. Fransızca. 12.5x18.5. Kitabın sırtının alt ve üst kısımlarında ve ön kapakla birleşme 
noktasında tahrip olmuş yerler vardır. Ön kapağın iç tarafında ve yan kağıdında Türkçe / Osmanlıca notlar ve imza vardır. Metin kısmında çok sayıda sayfada altı kırmızı kalemle düzgünce çizilmiş satırlar vardır. Cildi dağınık değildir.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Albert Malet - Jules Isaac, L'orient Et La Grece - Classe-De-Sixieme (Bez Ciltli), Libraire Hachette, Paris 1925, 428 sayfa.-Doğu ve Yunanistan. Fransızca. 12.5x18.5. Kitabın sırtının alt ve üst kısımlarında ve ön kapakla birleşme noktasında tahrip olmuş yerler vardır. Ön kapağın iç tarafında ve yan kağıdında Türkçe / Osmanlıca notlar ve imza vardır. Metin kısmında çok sayıda sayfada altı kırmızı kalemle düzgünce çizilmiş satırlar vardır. Cildi dağınık değildir.

    TLSold
  • Martin S. Briggs, Architecture For Amateurs, 
Foyles Handbooks, London 1953, 91 sayfa.-Amatörler İçin Mimarlık. İngilizce. 12x18 cm.Sert karton kapak. 1. Hamur kağıt. Sırt kısmının yüzeyinde ve 
kapak kenarlarında yüzeysel aşınma vardır ancak cildi sağlamdır, metin kısımları temizdir. Birinci sayfada eski sahibinin adı-soyadı, tarih ve yer bilgisi mevcuttur.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Martin S. Briggs, Architecture For Amateurs, Foyles Handbooks, London 1953, 91 sayfa.-Amatörler İçin Mimarlık. İngilizce. 12x18 cm.Sert karton kapak. 1. Hamur kağıt. Sırt kısmının yüzeyinde ve kapak kenarlarında yüzeysel aşınma vardır ancak cildi sağlamdır, metin kısımları temizdir. Birinci sayfada eski sahibinin adı-soyadı, tarih ve yer bilgisi mevcuttur.

    TLSold
  • Lewis H. Haney, History of Economic Though, The Macmillan Company, New York 1967, 996 sayfa.-History of Economic Thought: A Critical Account of the Origin and Development of the Economic Theories of the Leading Thinkers in the Leading Nations. Ciltli, 15.5x21 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. İndeksi mevcuttur.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Lewis H. Haney, History of Economic Though, The Macmillan Company, New York 1967, 996 sayfa.-History of Economic Thought: A Critical Account of the Origin and Development of the Economic Theories of the Leading Thinkers in the Leading Nations. Ciltli, 15.5x21 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. İndeksi mevcuttur.

    TLSold
  • Monk Gibbon, The Red Shoes Ballet, 
Saturn Press, İngiltere, 1948, 95 sayfa.-Kırmızı Ayakkabı Balesi. İngilizce. 20x26 cm. Birinci sayfada, sayfaya yapıştırılmış İngiliz Kültür Heyeti yazılı yarısı kopuk bir etiket kağıdı vardır. İç kapakta İngiliz Kültür Heyeti adına bir kaşe, tarih kaşesi (5 Mayıs 1978) ve "withdrawn" (geri çekilmiş) kaşesi vardır. Sırt kısmında resimde görüleceği üzere hafif tahrif vardır. Sert karton kapak, cildi sağlam, kuşe kağıda baskı ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Monk Gibbon, The Red Shoes Ballet, Saturn Press, İngiltere, 1948, 95 sayfa.-Kırmızı Ayakkabı Balesi. İngilizce. 20x26 cm. Birinci sayfada, sayfaya yapıştırılmış İngiliz Kültür Heyeti yazılı yarısı kopuk bir etiket kağıdı vardır. İç kapakta İngiliz Kültür Heyeti adına bir kaşe, tarih kaşesi (5 Mayıs 1978) ve "withdrawn" (geri çekilmiş) kaşesi vardır. Sırt kısmında resimde görüleceği üzere hafif tahrif vardır. Sert karton kapak, cildi sağlam, kuşe kağıda baskı ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Haz. Robert C. Cafritz - Duncan Phillips, Georges Braque (The Phillips Collection), Washington D.C., 1982, 18 sayfa.-26x34 sayfa. Kuşe kağıda baskıdır.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Haz. Robert C. Cafritz - Duncan Phillips, Georges Braque (The Phillips Collection), Washington D.C., 1982, 18 sayfa.-26x34 sayfa. Kuşe kağıda baskıdır.

    TLSold
  • Haz. Willem de Looper - Kevin Grogan, Pierre Bonnard, The Phillips Collection, Washington D.C., 1979, 17 sayfa.-26x34 sayfa. Ön kapağın alt-orta kısmında yüzeysel bir kırmızı kısa çizgi izi vardır. Kuşe kağıda baskıdır.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Haz. Willem de Looper - Kevin Grogan, Pierre Bonnard, The Phillips Collection, Washington D.C., 1979, 17 sayfa.-26x34 sayfa. Ön kapağın alt-orta kısmında yüzeysel bir kırmızı kısa çizgi izi vardır. Kuşe kağıda baskıdır.

    TLSold
  • Diego Valeri, Introduzione A Venezia, FABRISLIBRIS, İtalya, Tarihsiz, [İtalyanca], 95 sayfa.-Bez Ciltli, 27x27 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Diego Valeri, Introduzione A Venezia, FABRISLIBRIS, İtalya, Tarihsiz, [İtalyanca], 95 sayfa.-Bez Ciltli, 27x27 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Mario Rebeschini, Non Solo Cento [İtalyanca], Cassa di Risparmio di Cento, İtalya, 1998, 112 sayfa.-İtalyanca. 24.5x33.3 cm. Ciltli ve şömizli. Kuşe kağıda baskıdır. Şömizin sırt kısmının üst kesiminde çok küçük bir yıpranma vardır.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Mario Rebeschini, Non Solo Cento [İtalyanca], Cassa di Risparmio di Cento, İtalya, 1998, 112 sayfa.-İtalyanca. 24.5x33.3 cm. Ciltli ve şömizli. Kuşe kağıda baskıdır. Şömizin sırt kısmının üst kesiminde çok küçük bir yıpranma vardır.

    TLSold
  • Mazhar Şevket İpşiroğlu, Ahtamar Kilisesi: Işıkla Canlanan Duvarlar, Yapı Kredi Yayınları, İstanbul 2003, 110 sayfa.-Ciltli ve şömizli. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Mazhar Şevket İpşiroğlu, Ahtamar Kilisesi: Işıkla Canlanan Duvarlar, Yapı Kredi Yayınları, İstanbul 2003, 110 sayfa.-Ciltli ve şömizli. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Serap Ekizler Sönmez, Eskiz Defterlerimden Osmanlı Mimarisi, Zeytinburnu Belediyesi Kültür Yayınları, İstanbul 2017, 247 sayfa.-22x27.5 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Serap Ekizler Sönmez, Eskiz Defterlerimden Osmanlı Mimarisi, Zeytinburnu Belediyesi Kültür Yayınları, İstanbul 2017, 247 sayfa.-22x27.5 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Helen Simpson, The London Ritz Book of Afternoon 
Tea: The Art and Pleasures of Taking Tea, Arbor House-William Morrow, New York, 1986, 64 sayfa.-Londra Ritz İkindi Çayı Kitabı: Çay İçmenin Sanatı ve Zevkleri. İngilizce. Bez ciltli ve şömizli. 16x17.5 cm.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Helen Simpson, The London Ritz Book of Afternoon Tea: The Art and Pleasures of Taking Tea, Arbor House-William Morrow, New York, 1986, 64 sayfa.-Londra Ritz İkindi Çayı Kitabı: Çay İçmenin Sanatı ve Zevkleri. İngilizce. Bez ciltli ve şömizli. 16x17.5 cm.

    TLSold
  • Paul Grabbe_ Drawings J.C. Wonsetler, 
The Story Of Orchestral Music And Its Times , New York 1942, Grosset & Dunlap Publishers, 216 sayfa.-Orkestra Müziğinin Hikâyesi ve Zamanları. İngilizce. Ciltli. Cep Boy. 9x13 cm. Sırt kısmının en alt kısmında 
yüzeysel bir tahrif vardır. Sert karton kapaktır ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Paul Grabbe_ Drawings J.C. Wonsetler, The Story Of Orchestral Music And Its Times , New York 1942, Grosset & Dunlap Publishers, 216 sayfa.-Orkestra Müziğinin Hikâyesi ve Zamanları. İngilizce. Ciltli. Cep Boy. 9x13 cm. Sırt kısmının en alt kısmında yüzeysel bir tahrif vardır. Sert karton kapaktır ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Halı Dergisi, The International Magazine of Fine Carpets and Textiles, Issue 61, Volume 14, Number 1, February 1992, 192 sayfa-İngilizce. Kuşe kağıda baskı. 21.5x30 cm. Ed. Alan Marcuson. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Halı Dergisi, The International Magazine of Fine Carpets and Textiles, Issue 61, Volume 14, Number 1, February 1992, 192 sayfa-İngilizce. Kuşe kağıda baskı. 21.5x30 cm. Ed. Alan Marcuson. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Kollektif, On Bin Yıllık İran Medeniyeti İki Bin Yıllık Ortak Miras (Sunuş Yazısı: İlber Ortaylı), Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul 2010, 335 sayfa.-23.5x28.5 cm. Kuşe kağıda baskı.2 Aralık 2009-5 Şubat 2010 tarihleri arasında Topkapı Sarayı Müzesinde düzenlenen serginin kitaplaştırılmış halidir. İçinde sergiye ait tanıtım broşürü de mevcuttur.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Kollektif, On Bin Yıllık İran Medeniyeti İki Bin Yıllık Ortak Miras (Sunuş Yazısı: İlber Ortaylı), Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul 2010, 335 sayfa.-23.5x28.5 cm. Kuşe kağıda baskı.2 Aralık 2009-5 Şubat 2010 tarihleri arasında Topkapı Sarayı Müzesinde düzenlenen serginin kitaplaştırılmış halidir. İçinde sergiye ait tanıtım broşürü de mevcuttur.

    TLSold
  • İstanbul Şehir Rehberi, İstanbul Belediyesi, 1934, 
240 sayfa + Ek Haritaları-Sert karton kapak. Sırt kısmı aşınmıştır. Cildi dağınık değildir. Haritaların katlanma yerlerinde yer yer 
yırtılma vardır.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    İstanbul Şehir Rehberi, İstanbul Belediyesi, 1934, 240 sayfa + Ek Haritaları-Sert karton kapak. Sırt kısmı aşınmıştır. Cildi dağınık değildir. Haritaların katlanma yerlerinde yer yer yırtılma vardır.

    TLSold
  • Peterhof-Pavlovsk vd., Saint Petersburg (200 Full-Colour Illustrations - 2 Colour Maps), Ivan Fiodorov Art Publishers, Saint Petersburg, 2001, 144 sayfa.-Kuşe kağıda baskı. 19.5x26 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Peterhof-Pavlovsk vd., Saint Petersburg (200 Full-Colour Illustrations - 2 Colour Maps), Ivan Fiodorov Art Publishers, Saint Petersburg, 2001, 144 sayfa.-Kuşe kağıda baskı. 19.5x26 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Ingeborg Tetzlaff, Romanische Kapitelle in Frankreich (Löwe und Schlange, Sirene and Engel),DuMont Buchverlag, Köln 1988, 145 sayfa.-Almanca, 11.5x18 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Ingeborg Tetzlaff, Romanische Kapitelle in Frankreich (Löwe und Schlange, Sirene and Engel),DuMont Buchverlag, Köln 1988, 145 sayfa.-Almanca, 11.5x18 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Morgen des Abendlandes Von der Antike zum Mittelalter-Almanca, 11.5x18 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Morgen des Abendlandes Von der Antike zum Mittelalter-Almanca, 11.5x18 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Jozsef Ujfalussy, Bela Bartok, Corvina Verlag, Budapeşte, 1973, 511 sayfa.-Almanca, 13x19 cm. Bez cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. Şömizi yorgundur (Şömiz kenarlarında aşınmalar vardır).

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Jozsef Ujfalussy, Bela Bartok, Corvina Verlag, Budapeşte, 1973, 511 sayfa.-Almanca, 13x19 cm. Bez cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. Şömizi yorgundur (Şömiz kenarlarında aşınmalar vardır).

    TLSold
  • Zeren Tanındı, Siyer-i Nebî: İslam Tasvir Sanatlarında Hz. Muhammed'in Hayatı, Bileşim Matbaası, 2006, 109 sayfa.-Ed. Ferit Edgü, Kuşe kağıda baskı, 23x31 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Zeren Tanındı, Siyer-i Nebî: İslam Tasvir Sanatlarında Hz. Muhammed'in Hayatı, Bileşim Matbaası, 2006, 109 sayfa.-Ed. Ferit Edgü, Kuşe kağıda baskı, 23x31 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • James Horton, How To Draw The Figure, HP Books, London, 1985, 64 sayfa.-İngilizce. 21x27 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    James Horton, How To Draw The Figure, HP Books, London, 1985, 64 sayfa.-İngilizce. 21x27 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • 1960 ve 70'li Yıllara Ait 87 Adet Muhtelif Avrupa Şehirlerini Gösterir Kartpostal-Tümü sağlamdır. Bir Bir Kısmının Arkası Yazılıdır.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    1960 ve 70'li Yıllara Ait 87 Adet Muhtelif Avrupa Şehirlerini Gösterir Kartpostal-Tümü sağlamdır. Bir Bir Kısmının Arkası Yazılıdır.

    TLSold
  • Fethi Develioğlu, The Best Postcard of Ortaköy 
2005, 30 kartpostal.-Sert karton kapak. Kartpostal kitabı. 30 kartpostal mevcuttur.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Fethi Develioğlu, The Best Postcard of Ortaköy 2005, 30 kartpostal.-Sert karton kapak. Kartpostal kitabı. 30 kartpostal mevcuttur.

    TLSold
  • Christophe De Ponfilly-Frederic Laffont, Puussieres De Guerre: La Chant des armes - Le temps des larmes, Editions Robert Laffont, Paris 1990, 319 sayfa.-Fransızca. 15x24 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Christophe De Ponfilly-Frederic Laffont, Puussieres De Guerre: La Chant des armes - Le temps des larmes, Editions Robert Laffont, Paris 1990, 319 sayfa.-Fransızca. 15x24 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Bill Adler, Ronnie Et Nancy: Les Reagen, CARRARE-Michel LAFON, Paris 1986, 254+XVI sayfa.-Fransızca. 15.5x24 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Bill Adler, Ronnie Et Nancy: Les Reagen, CARRARE-Michel LAFON, Paris 1986, 254+XVI sayfa.-Fransızca. 15.5x24 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Frank Lloyd Wright, A Study in Architectural Content, A Spectrum Book-Prentice Hall, New Jersey 1966, 178 sayfa.-İngilizce. 13.5x20 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Frank Lloyd Wright, A Study in Architectural Content, A Spectrum Book-Prentice Hall, New Jersey 1966, 178 sayfa.-İngilizce. 13.5x20 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Frank Lloyd Wright, The Living City (İllüstrasyonlu), A Mentor Books, Amerika, 1963, 255 sayfa.-İngilizce. 10.5x18 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.İç kapakta eski sahibinin ad-soyad kaşesi vardır.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Frank Lloyd Wright, The Living City (İllüstrasyonlu), A Mentor Books, Amerika, 1963, 255 sayfa.-İngilizce. 10.5x18 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.İç kapakta eski sahibinin ad-soyad kaşesi vardır.

    TLSold
  • George Savage, Pottery Through the Ages, Pelican Books, Great Britain, 1959, 247 sayfa.-İngilizce, 11x18 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    George Savage, Pottery Through the Ages, Pelican Books, Great Britain, 1959, 247 sayfa.-İngilizce, 11x18 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Marquise de Sevigne, Letters Choisies (Deri ve Güzel Ciltli), Chez Jean de Bonnot, Paris 1981, 411 sayfa.-Fransızca, 14x21 cm. İç kapakta Roma rakamı ile yazan baskı tarihinin altında tükenmez kalemle "1981" notu 
vardır. Haricen cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. Çizimler:Auguste Sandoz-J.A.V. Foulquier

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Marquise de Sevigne, Letters Choisies (Deri ve Güzel Ciltli), Chez Jean de Bonnot, Paris 1981, 411 sayfa.-Fransızca, 14x21 cm. İç kapakta Roma rakamı ile yazan baskı tarihinin altında tükenmez kalemle "1981" notu vardır. Haricen cildi sağlam ve metin kısımları temizdir. Çizimler:Auguste Sandoz-J.A.V. Foulquier

    TLSold
  • Irving Stone, The Greek Treasure: A Biographical Novel of Henry and Sophia Schliemann, Doubleday Company INC., New York, Tarihsiz, 479 sayfa.-Şömiz kenarlarında küçük yırtıklar vardır ve şömizi genel olarak yorgundur. Cildi ise sağlam ve metin kısımları temizdir. Yan kağıdında eski sahibinin adı soyadı ve imza mevcuttur. 16.5x24.5 cm.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Irving Stone, The Greek Treasure: A Biographical Novel of Henry and Sophia Schliemann, Doubleday Company INC., New York, Tarihsiz, 479 sayfa.-Şömiz kenarlarında küçük yırtıklar vardır ve şömizi genel olarak yorgundur. Cildi ise sağlam ve metin kısımları temizdir. Yan kağıdında eski sahibinin adı soyadı ve imza mevcuttur. 16.5x24.5 cm.

    TLSold
  • Gustave Flaubert, Madame Bovary, Penguin Books, London 1959, 361 sayfa.-İngilizce, 11x18 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Gustave Flaubert, Madame Bovary, Penguin Books, London 1959, 361 sayfa.-İngilizce, 11x18 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Margaret Crosland, Ballet Carnival: A Companion to Ballet, Arco Published Limited, London 1955, 405 sayfa.-İngilizce, 14.5x22.5 cm. Metin kısımları temizdir. Sırt kısmının üst kesiminde aşınma vardır. Ön kapakta 
noktasal bir aşınma vardır.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Margaret Crosland, Ballet Carnival: A Companion to Ballet, Arco Published Limited, London 1955, 405 sayfa.-İngilizce, 14.5x22.5 cm. Metin kısımları temizdir. Sırt kısmının üst kesiminde aşınma vardır. Ön kapakta noktasal bir aşınma vardır.

    TLSold
  • İbrahim Ferrer, Ruben Gonzalez, Omara Portuondo Tour 2000, Buena Vista Social Club, Havana 2000, 24 sayfa.-İngilizce. 24.5x27 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    İbrahim Ferrer, Ruben Gonzalez, Omara Portuondo Tour 2000, Buena Vista Social Club, Havana 2000, 24 sayfa.-İngilizce. 24.5x27 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Artist Mecmuası Sayı 24 (5 Ocak 1961, 
Ön Kapak: Peri Han, Arka Kapak: Gregory Peck, Serpil Gül, Muhterem Nur, Ekrem Bora, Ayhan Işık), İstanbul 1961, 31 sayfa.-20x28 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Artist Mecmuası Sayı 24 (5 Ocak 1961, Ön Kapak: Peri Han, Arka Kapak: Gregory Peck, Serpil Gül, Muhterem Nur, Ekrem Bora, Ayhan Işık), İstanbul 1961, 31 sayfa.-20x28 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Artist Mecmuası, Özel Sayı: 1 Eylül 1961 
(Zeki Müren Üzerine Özel Sayı), İstanbul 1961, 34 sayfa.-20x28 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Artist Mecmuası, Özel Sayı: 1 Eylül 1961 (Zeki Müren Üzerine Özel Sayı), İstanbul 1961, 34 sayfa.-20x28 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Artist Mecmuası Sayı 49 (Zeki Müren, Fatma Girik, 
Muzaffer Tema, Neriman Köksal), 38 sayfa.-20x28 cm. 3 Haziran tarihli olmakla birlikte yıl bilgisi tam okunamamaktadır. Cildi sağlam ve metin kısımları 
temizdir.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Artist Mecmuası Sayı 49 (Zeki Müren, Fatma Girik, Muzaffer Tema, Neriman Köksal), 38 sayfa.-20x28 cm. 3 Haziran tarihli olmakla birlikte yıl bilgisi tam okunamamaktadır. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Artist Mecmuası Sayı 88 (28 Mart 1962, Ön Kapak: 
G. Arsoy'un Partöneri Tülin, Arka Kapak: Çolpan İlhan, Orta İlave: Fikret Hakan), İstanbul 1962, 38 sayfa.-20x28 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Artist Mecmuası Sayı 88 (28 Mart 1962, Ön Kapak: G. Arsoy'un Partöneri Tülin, Arka Kapak: Çolpan İlhan, Orta İlave: Fikret Hakan), İstanbul 1962, 38 sayfa.-20x28 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Artist Mecmuası Sayı 63 (2 Ekim 1961, 
Ön Kapak: Belgin Doruk, Arka Kapak: Aysel Tanj, Orta İlave: Ayşecik), 1961, 39 sayfa.-20x28 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Artist Mecmuası Sayı 63 (2 Ekim 1961, Ön Kapak: Belgin Doruk, Arka Kapak: Aysel Tanj, Orta İlave: Ayşecik), 1961, 39 sayfa.-20x28 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Artist Mecmuası Sayı 59 (5 Eylül 1961, 
Ön Kapak: Belgin Doruk, Arka Kapak: Yılmaz Duru, Nilüfer Aydan, Orta İlave: Turan Seyfioğlu)-20x28 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Artist Mecmuası Sayı 59 (5 Eylül 1961, Ön Kapak: Belgin Doruk, Arka Kapak: Yılmaz Duru, Nilüfer Aydan, Orta İlave: Turan Seyfioğlu)-20x28 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Sinema Dergisi: Cilt 2, Sayı 45, 20 Eylül 1961-20x28 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Sinema Dergisi: Cilt 2, Sayı 45, 20 Eylül 1961-20x28 cm. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Nihal Kadıoğlu Çevik, Imperial Taste: 700 Years Of 
Culinary Culture, Publications of Ministry of Culture, Ankara 2000, 191 sayfa.-22.5x30.5 cm. Ciltli ve kuşe kağıda baskı. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Nihal Kadıoğlu Çevik, Imperial Taste: 700 Years Of Culinary Culture, Publications of Ministry of Culture, Ankara 2000, 191 sayfa.-22.5x30.5 cm. Ciltli ve kuşe kağıda baskı. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Anciens Costumes de L'Empire Ottoman-24x33 cm. Ciltli, şömizli ve kuşe kağıda baskıdır. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Anciens Costumes de L'Empire Ottoman-24x33 cm. Ciltli, şömizli ve kuşe kağıda baskıdır. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold
  • Spencer Johnson, The Value of Believing in Yourself: The Story of Louis Pasteur, Value Com. INC. Publishers, California 1976, 61 sayfa.-20.5x26 cm. Ciltli. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Spencer Johnson, The Value of Believing in Yourself: The Story of Louis Pasteur, Value Com. INC. Publishers, California 1976, 61 sayfa.-20.5x26 cm. Ciltli. Cildi sağlam ve metin kısımları temizdir.

    TLSold